De nieuwe revolutie voor het gelaat!

Vanaf ons dertigste steken de eerste rimpeltjes de kop op. Dat heeft te maken met een aantal factoren. Zo daalt onder meer de hoeveelheid hyaluronzuur dat het vochtgehalte in de huid op peil houdt. Nu bestaat er een gloednieuwe behandeling: de MESOTHERAPIE. Je mag het gerust vergelijken met een face-lift maar dan zonder operatie en geheel pijnloos. Men vind het nog maar bij weinig schoonheidsspecialiste. De Mesotherapie gaat een stapje verder dan de gewone schoonheidsbehandelingen. Het is geen klassieke gelaatsverzorging.

De man die de therapie ontwikkeld heeft is van opleiding apotheker en heeft hulp gekregen van zijn dochter die arts is. De mesotherapie gebeurt met een kleine machine (pistooltje) dat werkstoffen geeft die de veroudering van de huid tegengaan. De kleine diepe rimpels die als het ware wegtrekken. Je voelt ook vanbinnen uit dat de huid weer stevig aanvoelt, fris en jonger uitziet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment zelf wordt een verdovende crème aangebracht, zodat de hele behandeling volledig pijnloos verloopt. De producten die worden aangebracht zijn ondermeer hyaluronzuur, dat is een natuurlijk bestanddeel van de huid, dat afneemt vanaf je dertigste. Het is een actieve waterbinder en zorgt voor de optimale vochtbalans in de huid. Verder gebruik je ook meso poly-vitamines die de verdunning van de huid tegengaan en de microblodsomloop weer op orde brengt. Glucolzuur stoot de dode huidcellen af en houdt eveneens het vochtbalans op peil. Verder is er nog DMAE dat de ouderdomspygmentatie tegenhoudt en cafeïne tenslotte, die ondermeer zorgt voor een strakkere huid en zo ook een gezondere kleur geeft.

Na de behandeling krijg je nog een caliummasker om ervoor te zorgen dat de huid niet rood wordt en tot rust komt. Na 5 behandelingen is uw huid weer in optimale conditie.

Sneller en beter resultaat

Door de hoge concentraties van de Mesotherapie worden snellere en betere resultaten geboekt met minder behandelingen per persoon. Dit dankzij de hoogste kwaliteit en zuiverheid van de producten. Hierdoor is de klanttevredenheid hoger.

Duurzaamheid van het resultaat

De mesotherapie blijft zes maanden in de huid. De behandeling gebeurt in vijf stappen waar je om de week à week en half een bezoek aan de schoonheidsspecialiste brengt. Nadien volgt er nog een korte nabehandeling.

Overzicht ingredienten van de mesotherapie:

Hyaluronic acid:

- is een natuurlijk bestanddeel van de huid

- is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid

- Zet het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer.

Meso poly-vitamins:

- gaat de verdunning van de huid tegen

- brengt anti-oxidanten in

- stimuleert collageenvorming

- brengt de micro-bloedsomloop van de huid weer op orde

Glycolic acid:

- stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en fibroblasten.

- houdt vochtbalans op peil

- stoot dode huidcellen af

DMAE (dimethylaminoethanol):

- is een vrije radicalenvanger.

- verhoogt de levensduur van de cellen

- helpt ouderdomspigmentatie te voorkomen

Caffeïne:

- stimuleert de micro-bloedsomloop

- zorgt voor een strakkere huid

- geeft de huid weer een gezonde kleur

Voor meer informatie en uitleg kan je altijd terecht bij Danielle Lauwers